در حال بارگذاری ...
شنبه 3 مهر 1400
  • اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 1400

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند که کلیه امور آموزشی و مالی به سامانه بوستان انتقال پیدا کرده است ، لذا مراحل انتخاب واحد دانشجویان در تمامی مقاطع در نیمسال اول 1400 بصورت اینترنتی و از طریق سامانه آموزشی «بوستان» به آدرس Bustan.tvu.ac.ir  و به شرح زیر انجام میگیرد.
    برای ورود به سامانه آموزشی بوستان برای کلیه دانشجویان نام کاربری: کد ملی و برای رمز عبور: شماره موبایل تعریف شده است.در صورتی که شماره موبایل اعلام شده متعلق به دانشجو نباشد باید مراحلی که در فایل پیوست قرار گرفته را انجام دهد.
    *پس خواهشمند است فایل راهنمای پیوست را مطالعه نمائید.
     1-در ابتدا گزینه کلمه عبور ندارم/فراموش کرده ام و در ادامه گزینه موبایل صحیح/ثبت شده در سیستم ندارم را انتخاب نمایید و در ادامه مراحل را به طور کامل انجام دهید. پس از صحت سنجی که توسط دانشگاه انجام می شود به دانشجو اجازه ورود به سامانه بوستان داده می شود.
    2-نکته مهم: برای اینکه دانشجو اجازه انتخاب واحد را داشته باشد باید حتما پس از ورود به سامانه بوستان جهت انتخاب واحد  صحت سنجی اطلاعات (از جمله صحت سنجی اطلاعات شخصی-اطلاعات دانشجویی-اطلاعات مالی) را انجام دهد.

• سامانه آموزشی بوستان
    سامانه آموزشی سمیاد